|
|
 |
|
 |
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| |
 |
 |
|
Ibi
|
|
| Csatlakozott: 2007.05.06. Vasárnap 14:14 |
| Hozzászólások: 2 |
| Tartózkodási hely: Svédország |
|
Elküldve: Hétf. Máj. 07, 2007 5:51 pm Hozzászólás témája: Célunk egy |
|
Ezek az erdélyi kis falvak egy-egy gyöngyszemek. Az ezüst hajú és arany, igaz szívü vénembereivel.
Megpróbálok én is menteni amit lehet de sajnos a halál üresíti falvainkat.
A nagyra vágyás a pénz hamis csillogása elcsábitja fiataljaikat a nagyvilágba (mint engem is).
Pedig a család a szeretet és az egészség a legdrágább kincs(most tudom).
Bözödi Ibi a szomszéd faluból: üdvözlök mindenkit!  _________________ Ezek a kis erdélyi kisfaluk egy-egy igazi gyöngyszemek a benne még élö öreg, igazi emberekkel.
Célunk egy, én is egy szomszéd falu Bözöd megmaradásáért készítettem honlapot. Látogassatok nálunk is szeretettel várlak a honlapomra. |
    |
|
|
|
 |
 |
| Vissza az elejére |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
albert
|
Site Admin
|
| Csatlakozott: 2006.08.11. Péntek 23:41 |
| Hozzászólások: 33 |
|
|
Elküldve: Csüt. Máj. 10, 2007 3:27 pm Hozzászólás témája: |
|
Szia Ibi,
Eloszor is orulok annak, hogy te sem felejtetted el a gyokereid. Sajnos valoban ugy van ahogy irtad, hogy evrol evre csokken e kis falvak lakossaga. Azonban meg mindig el egy kis remeny, hogy hatha egyszer megfordul valami. En is abban a cipoben jarok mint te, tavolrol sokat tenni nem lehet, azoban azt a kicsit is amit tehet az ember azt megprobalja. Maga az informacio is mar valami. Hatha az EU-ba valo belepes valamit eredmenyez, bar csak lennenek emberek, akik valami palyazatot kezdemenyeznenek, es nyernenek ezek falvak fenmaradasanak erdekeben. No de par even belul eldol a sors..
Ami a weblapodat illeti, mar akkor meglatogattam amikor feliratkoztal a forumra. Gratulalok, ugyes. Amugy is tervemben van hogy csinaljak egy kis linkgyujtemenyt a a kornyezo falvakkal (amelyeknek van valami honlapja), es ha ez megvalosul, szivesen bekotnem a te honlapodat is.
Tisztelettel,
Albert |
   |
|
|
|
 |
 |
| Vissza az elejére |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
Jancsi
|
|
| Csatlakozott: 2010.07.21. Szerda 17:52 |
| Hozzászólások: 4 |
| Tartózkodási hely: Tatabánya vagy Székelyvaja |
|
Elküldve: Szer. Júl. 21, 2010 7:54 pm Hozzászólás témája: Üdv |
|
Üdv a közösségnek, köszöntöm a ravaiakat, Székelyvajából.
[img]http://www.flickr.com/photos/transylvanian_man/37541400[/img]
http://www.youtube.com/user/agyagos#p/a/u/1/6yPSCDYtAKE _________________ Fehér fuszulyka virág,
De kicsi lett ez a világ.
Tatabánya, Székelyvaja,
nem messze van oda Rava! |
   |
|
|
|
 |
 |
| Vissza az elejére |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
Jancsi
|
|
|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 8:13 am Hozzászólás témája: |
|
Kedves Ibi,
szépen megfogalmaztad, gratulálok.
Ismerek két ravai embert, ikertestvérek. Nekem is dolgoztak, és jól dolgoztak.
Megértem őket, Rava eldugott falu, a hatóság elhanyagolja, hogy elsorvadjon, nincs buszjárat, vonat, nincs aszfalt, meg sok egyéb, az ismerőseim elmondása nyomán. _________________ Fehér fuszulyka virág,
Tatabánya, Székelyvaja,
   |
|
|
|
 |
 |
| Vissza az elejére |
|
| |
|
 |
 |
 |
|
Jancsi
|
|
|
Elküldve: Kedd. Aug. 03, 2010 10:52 am Hozzászólás témája: Kedves Albert |
|
Szép dolog, hogy ilyen jó kis honlapot tudtál összehozni, de mint látod, még nem elég népszerű, na.
Hát találj ki már valamilyen Rava-i Szörnyet, lesz mindjár népszerüség is az angyalát.
Apropó nem tudod, ki ette meg a kabátom? _________________ Fehér fuszulyka virág,
Tatabánya, Székelyvaja,
   |
|
|
|
 |
 |
| Vissza az elejére |
|
| |
|
 |
|
|
|
 |
Időzóna: (GMT 0) |
 |
|
| |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
| |
|
|
|
|
 |
|